Kensington 2014

Kensington 2014, a set on Flickr.

De Utrechtse band Kensington is met hun meezingrock van stadionproporties eigenlijk al vanaf de oprichting te klein voor Nederland.
 
Met steun van 3FM, De Wereld Draait Door en Coldplay (twitterde lovend over Kensingtons videoclip Home Again) is de band een professionele rockmachine geworden die heel Europa verovert. Eloi Youssef en zijn mannen verstaan de kunst om elk nummer dat ze schrijven van een hook te voorzien die je niet meer uit je kop krijgt – niet voor niets was hun album Vultures (2012) volgens OOR de beste Nederlandse plaat van het jaar.
 
Vrijdag 12 december was Kensington even Home Again in TivoliVredenburg zaal Ronda!

Copyright 2014 Image Circus / Michael de Louw

Smeerboel 2014

Smeerboel 2014, a set on Flickr.

Zaterdag 13 september 2014 was het weer zover!! Het was weer tijd voor het meest smerige festival van Nederland: Smeerboel Festival!!!
 
Smeerboel was intiem en gek! Alles kon en alles mocht op Smeerboel: je verkleden, jezelf onderverven en ga zo maar door!!
 
Copyright 2014 Image Circus / Michael de Louw

Valtifest 2014

Valtifest 2014, a set on Flickr.

Valtifest is hét kleurrijke evenement dat iedere eerste zaterdag van september plaatsvindt op de NDSM-werf, een schitterend industrieterrein in Amsterdam-Noord.
 
Elk jaar is er weer een ander kleurrijk thema dat wordt toegepast in de communicatie, het décor en de uitzinnige dresscode: zo waren de thema’s in voorgaande jaren ‘Multicolour’, ‘Beestenboel’, ‘It’s a Religion‘, ’All in the Family’, ‘Next to Uranus’ en ‘KAK!’. Het thema was voor 2014: Valtifest: Zeven Zonden.
 
Valtifest wordt georganiseerd door Meubel Stukken, Plus1 en MTV, en is dé plek waar uitzinnige creativiteit heerst, altijd vernieuwende muziek klinkt, schitterende mode getoond wordt.
 
Het is echt een dag om nooit te vergeten.

Website Valtifest: www.valtifest.nl

Copyright 2014: Image Circus / Michael de Louw

Festival deBeschaving 2014

Festival deBeschaving 2014, a set on Flickr.

Een festival met 6 podia en een bomvol veldprogramma te midden van uitheemse en zeldzame planten, bloemen, vlinders en vogels. Een decor zoals je je dat bij een festival bijna niet voor kan stellen. Het respect waarmee iedereen omgaat met de Botanische Tuinen is een unieke ervaring. Respect voor de natuur, voor de tuinen en elkaar. We hoeven het niemand te vragen, we doen dat met z’n allen.

De ondertitel van deBeschaving is Festival Universalis, dit is een festival voor iedereen die graag verder kijkt.

Website de Beschaving: www.debeschaving.nl

Copyright 2014: Image Circus / Michael de Louw

Monarck Festival 2014

Monarck Festival 2014, a set on Flickr.

12inchCity organiseerde op zaterdag 21 en zondag 22 juni het MONARCK festival op paleis Soestdijk.

Dance the day away in de paradijselijke tuin van paleis Soestdijk, omringd door 170 ha bos. Velen high teas en andere royal party’s gingen vooraf, maar nooit eerder was deze locatie opengesteld voor een festival.

Website Monarck: www.monarck.nl

Copyright 2014 Image Circus / Michael de Louw

Toppers in Concert 2014

Toppers in Concert 2014, a set on Flickr.

10 jarig jubileumeditie: Toppers in Concert!

Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger vierden in mei 2014 op grootse wijze het 10 jarig jubileum van Toppers in Concert! De 10e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’!
Voor het 10e jaar op rij meezingen en swingen op de allergrootste meezinghits uit heden en verleden. Het thema voor het jubileumjaar 2014 was ‘Made In Holland’.

Website Toppers in Concert: www.toppersinconcert.nl

Copyright 2014 Image Circus / Michael de Louw

Festival Geheime Liefde 2014

Festival Geheime Liefde 2014, a set on Flickr.

Verscholen bunkers, oude barakken, verlaten tunnels en intieme grasveldjes: Festival Geheime Liefde verbergt zich één keer per jaar in Fort Vechten! Heel veel muzikale helden, creativiteit en ludieke gekkigheid…

Website Geheime Liefde: www.geheimeliefde.nl

Copyright 2014 Image Circus / Michael de Louw

Hartenstraat 2014

Hartenstraat 2014, a set on Flickr.

Hartenstraat speelt zich af tegen de achtergrond van de bekende De 9 Straatjes in Amsterdam waar iedereen elkaar kent.

Een pittoresk dorpje middenin de stad, vol kleurrijke personages van alle leeftijden. In de Hartenstraat woont de gepassioneerde traiteur Daan (Marwan Kenzari), die na de scheiding van zijn vrouw Inge (Stacey Rookhuizen) teleurgesteld is in de liefde, maar zielsveel houdt van zijn dochter Saar (Nadia Koetje).

De modieuze Katje (Bracha van Doesburgh) heeft een relatie met de ultrahippe Thomas (Benja Bruijning) en opent een high fashion winkel in de Hartenstraat.

De tegenpolen Daan en Katje vliegen elkaar regelmatig in de haren. Of vinden ze elkaar stiekem toch heel erg leuk?

Hartenstraat is vanaf 13 maart overal in de Nederlandse bioscopen te zien.

www.hartenstraatdefilm.nl

Copyright 2014 Image Circus / Michael de Louw

Sneeuwbal Winter Festival 2014

Sneeuwbal Winter Festival 2014, a set on Flickr.

The Sneeuwbal Winter Festival returned to Utrecht with a day full of tech-tunes, winter drinks and real snow during this off-piste party! 

Hosted in Utrecht’s Transwijk Park, the Sneeuwbal Winter Festival uses the typical winter-blues of February as an occasion to celebrate. 

Filling up the whole of the park, the festival played hosts to three distinct areas of music (techno, deep/tech-house and house) and a variety of winter-themed areas to relax, eat and socialise.

With the addition of snow machines, a real-winter feeling was guaranteed!!

Website Sneeuwbal Winter Festival: www.sneeuwbalfestival.nl

Copyright 2014 Image Circus / Michael de Louw

Premiere Toscaanse Bruiloft 2014

Premiere Toscaanse Bruioft 2014, a set on Flickr.

In een klassieke villa in het zonovergoten Italië runt Sanne samen met haar vader en stiefmoeder de trouwlocatie Casa Matrimonio. Het landgoed ligt in Toscane. Deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren. In Villa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse Bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag. Want trouwen doe je immers maar… twee keer..

Release: 30 januari 2014 / Regisseur: Johan Nijenhuis

Copyright 2014 Image Circus / Michael de Louw