Stekkerfest 2012

Stekkerfest 2012, a set on Flickr.

Liefhebbers van hartverwarmende, knusse en vriendelijke festivals konden zich 14 juli 2012 vol overgave storten op Neerlands meest frisse feest en meest eigen, aardige festival!

Op die dag was het Utrechtse Stekkerfest voor het eerst te gast in het schitterende Park Voorveldse Polder, om er daarna een puik eindje aan te breien in het nabijgelegen HAL16. Wat een mooie dag!!!

Wie kwamen er oa voorbij: Maelstrom, Alexander Kowalski (live), Steve Rachmad, Daily Bread (live), 030303 DJ’s, Pitto (live), Cinnaman, Lustige Lola & Weltschmerz, Johanna Maria en Palmbomen (DJ-set).

Festival deBeschaving 2012

Festival deBeschaving 2012, a set on Flickr.

Alles kwam samen op het meest eigenwijze festival van Nederland: Festival deBeschaving “Consider Alternatives”.

De beleving van muziek, het mysterie van de wetenschap en de verrassing van het onverwachte in één dynamisch openluchtfestival.

Een dag vol avonturen en ontdekkingen, waar gevestigde namen, actuele trends en ondergrondse ontwikkelingen voorbij kwamen. Een ware eyeopener, met niet alleen muziek en wetenschap als pijlers, maar ook theater, kunst, augmented reality-gaming, natuur en installaties.

Het festival vond plaats in de Botanische Tuinen van het Utrecht Science Park. Een unieke, sprekende locatie die sinds afgelopen editie wordt geprezen als een van de mooiste festivallocaties van Nederland.

Kortom, het leukste eendaagse festival van Nederland dat je zeker niet mocht missen met prachtige hoogtepunten van Blood Red Shoes, Will And The People, Alt-J ∆ en Vintage Trouble!